Friday, July 31, 2009

jogging again...

hrini caam biasa aku g jogging kat taman tasik...ntah tetibe tergerak hati nk bawak camera..elok nk balik je ternmpk beberape foreigner yang tgh buat somthing dkat tgh taman tasik tu gueess what??? diorng tgh buat cam monument kot kat sne setiap tembok tertulis "Peace" tp dlam 7-8 bahasa...aku difahamkan diorng ni sbnrnye sukerela yang dtng malaysia pkai duit sendiri tau..pehh first time speaking dengan orang putih betul2 punye dgn grammar lintang pukang( x tau dia paham ke x)...pastu kan ade jumpe korean gurl ahak2 cun...selalu tgk kat tv or tenet jek, last2 jmpe live punye...hehe enjoy..




diorng tgh highlight word yang kat atas tembok tu

korean gurl...little bit excited

hey, here la...

tgk brape byk tembok2 tuh...

ada gak local people tolong tgk2, x lupe plak yang tolong tgok..aku??aku fotografer tngkp gmbr jek haha

hardworking gurl ^^

Alice in BW..ni la mat salleh dri Austria..dia pkai slang UK so senang ckit paham...kekeke dia kata aku professional photographer..bangga sebentar...

on da way nk balik g snap gmbr nih

6 comments:

Alia said...

gambar Alice to cantik..
ada beberapa gambar cm ilang fokus.. haha..

weh...kt ner ek diorang buat monument tu?

kimomoto said...

Alia: hilang focus sbb diorng x reti dok diam2 hahaha dah lar gelap kat sne...

ala kat tampat skaters tu..

philoColy said...

tpg tpg tpg..
shot cne pn ttp cntek la.
;)

ooo..
smpt gatey na..
hahaha

Fatot Balaclava said...

Memang pro la bro.
Cayalah!

Munira Kirana said...

hye kimi..
pakai topeng tak gi jog nie?
bahaya h1n1 skrg nie...
nyway pic mmg cantik..
suke colour die... =)

kimomoto said...

philocoly: yeah tepeng mmg best sangat2

Fatot Balaclava: hehe thanx fatot...

munira kirana: x pkai pon kirana, ala x pe tepeng x de lg kot...hehe..
edit ckit2 je hehe