Sunday, July 12, 2009

when the sun is set...



30saat utk kamera aku tangkap gmbr ni je low shutterspeed

sunset 1

sunset 2

superman?? think again^^

sunset 3

sape tu?? aku la hehe

jeng2..bru nmpk muke

aku atau gegurl...pilih2 ^^


sunset with gegurl 1

sunset with gegurl 2

sunset with gegurl 3

sunset 4

sunset with gegurl 4

reflection

p/s : aku baru je balik bercuti dri pangkor sebenarnya, ada kenduri sedara aku kawin...letih bangat x leh nk edit bebanyak, esok pagi dah kne keje plak, nnti akan aku upload gmbr sendara aku kawin k...next week kot daaaa...cam biasa komen la picture aku k ^^


7 comments:

[zinnia]mrs[chantek] said...

chantek teramat. dream to have dslr. belanja saya boleh? hahaha!

kimomoto said...

thanx^^..nk ek.. huhuhu...x pe slow2 kumpol duit, lelame dpt le nnti..

Akmar Anuar said...

sume gamba2 ni da siap edit2 ke or mmg 'fresh' dari camera?

sbb lawa ah...hmm.. =)

encik pakai camera ape ni??

kimomoto said...

sume gmbr nih edit, tp edit pling minumum sekali..dlm 5% cmtu..klu terover edit, x nmpk keneutralannye nnti huhu^^

kimomoto said...

ops lupe, sy pkai canon eos 1000D jek...hehe

AkuAyie said...

gambar 1st tu blur, tp warna nia cantek..macam guna watercolour plak..

yang lain ... ok la..
For me, gambar2 mcm ni, just let the sunset do its job. =) If you get what I mean. lol

kimomoto said...

akuayie: gmbr 1st tu mmg sngaje buat cmtu ^^

yep2 biar nmpak neutral kan2...
ye la, sunset dah cantik pon..x yah edit2 dah..