Sunday, July 5, 2009

Assigment 1- Completed

place: memorial WWII at Taiping Perak
date: 05July2009
Time: 5.30p.m-7.00p.m
subject: Amirul dan manja
Lesson: peh!! ssh tol nk kawal emosi model nih, klu yang x de natural feeling susah ckit..cm klu nmpk camera cover2 ckit so jd plastik le plak...just cool, let the camera shoot you...oh ok, byk gak aku shoot picture td, tp ade gak cm x jdi, agak kecewa disitu...aku cube mengedit gmbr yang scantik yang bleh...just leave your comment and critism at my comment box ea...^^

model name: manja
umor: form 3
status: pelajar
try buat picture ala2 lomography

boleh la..

background putih mmg susah nk ditonjolkan



model: Amirul
umor: 20
status: pelajar poli, adik aku...

the best picture utk hrini hehe aku rasa la

nmpk x makcik kat belakang tu, diorng trun nk snap gmbr sunset

contoh model yang natural

tangkap gmbr ngn aku, kompem aku sruh lompat punye hehe

try edit kasi picture nmpk cool


smart gak gambo nih...

p/s: sesape yang dok area tepeng yang nk jadi model aku, leh la tinggalkan something utk aku contact korng nnti kat dlam comment box...saje boring2..mne tau kot2 ade agensi iklan nk amik korang buat model produk diorng ke hehe, bye nk g keje dah ^^

9 comments:

.FNA. said...

sMaRt La bRo.!
bUt stiL Leyh tGkatKan uSahA LaGi..cHayOk2.!

kimomoto said...

thanx FNA ^^

AkuAyie said...

MOk....miroi dah jadi part-time model siooOOtt.. x yah tunggu kedai camera kowt...haha

betui kata ko, kalau model x berkeyakinan, gambar pun nampak static jek... But, ok la untuk permulaan. Gambar natural ko nampak cun...

aksi lompat mcm tak perlu kot..
haha!!!

Akmar Anuar said...

gamba adik ko (amirul) yg fes tuh mmg cun weh!!
eh eh maksud aku gamba tu cun, bukan adik ko..haha, jgn salah faham ye??

=p

effanaz said...

nak2 .

ley tak ?

hahaha .

8)

kimomoto said...

akuayie: tau x pe...ssh oh nk jadik model nih, orng2 yang terpilih saje yng bleh...

AkmarAnuar: eh cun ke, x de la biasa2 jek hihi

effanaz: boleh2 amik la^^

iyllienaz said...

boleh knal ngan adek x??haha..

jaoh la nk dtg taiping..

AwinLaLaLa said...

FOC model: kontek me hahahaa -juz wanna help u in ur skill- *wink wink*

AwinLaLaLa said...

FOC model: kontek me hahahaa -juz wanna help u in ur skill- *wink wink*