Saturday, July 25, 2009

Durian Festival at Bukit Gantang Perak

ni sume pg td punye cite la igtkan nk g jogging pepagi alih2, mak aku ajak g festival durian dekat bukit gantang...best gak owh g sne sedap giler durian dia...aku mkn byk giler,wlaupon aku bkn penggemar durian .... festival nih bleh buat anda giler2 nk mkan durian ahak2...enjoy...


nadia from the side mirror

beli je sume mak oiii...hahaha

mmmm, kacang putih pon ade...

tgk nih, ramai kan??

so crowd man...time pg td x de orng pon..

reflection, last2 ade gak gambo sendiri huhu

adik buat ice-krim kat abg 1 dik bley x??

a'a sape sruh tgk kan dah kne tangkap...^^

VIP

gadis bunga in BW

langit pon cantik kat tempat tu kan2??

"jom makan durian bukit gantang"

adik mai rasa mai, makcik buat kuih sedap wehhh..

always nikonian gurl mne la cnonian gurl nih zZzZ tension2...

raja buah

abg kopek

pakcik kopek

hah amacam makn sume nk??ada bran??

ni ade lagi...mau duduk antartica bru bleh mkn sume nih

hantu durian

10 comments:

AkuAyie said...

huda comeyl sgt...

picta langit tu cantik..

tengok durian byk2 leh demam ni..

gambar2 makin nmpk pro.
truskn usaha.

kimomoto said...

akuayie: huh jgn ckp dia comey nnti mule la dia perasan haha

hehe orng tgh ramai2 ttbe je aku mendongak tgk langit ssrng..

haha aku mkn 5 ulas jek..

thanx ayie...aku bru je nk tgk tutorial gmbr gerak2 dlm blog ...tp ko... adess

Anonymous said...

nk ke...nnti aku bagi link dia.. -AKuAyie-

walah said...

Perh..!byknye durian kt sana bro..
kene spare air cap badak satu kotak la kalo nk melantak..haha

good job.

kimomoto said...

aku-ayie: nk2...^^

walah: uiks aku rase air cap badak 10 botol pon x ckup..banyak tu..haha

thanx2..

Munira Kirana said...

hye kimimoto...
paling suke reflection diri sendri..
hehe..
sbb takde sape nak tlng ambik pic ktakan...
mcm mane nak edit yg pic ke 8 tu ek...
yg lain black n white subjek colour??

kimomoto said...

munira kirana: itu kne edit dalam photoshop kirana...kne select subject pastu black n white latar belakangnya tu je...^^

wafaa sparrow said...

eh smart gila pic2 anda! good2! nikon dgn canon mane yg ok? hee ;)

Kimy said...

hehe aku pn ada juga photo karnival makan durian, tp sampai skrg x upload. nak buat pp pn xda masa sgt huhu.

sarah mohammad said...

i love your pictures!