Saturday, July 4, 2009

Problem..

location: Taman Tasik Taiping
Date: 04july2009
Time: 08.00a.m-10.00a.m
objective: sesaje joging2
lesson: masih belajar gune shutter speed yang sesuai utk masa pagi, cahaya terlampau byak dri matahari...kne byk reduce exposure di adobe photoshop krana gmbr terlalu cerah...



























p/s: coding blog aku masih beserabut, problem nk bubuh ayat kat bawah photo pastu x leh nk buat gap antara gmbr terpaksa kne edit kat HTML, anyone can help me??

4 comments:

AkuAyie said...

time ko upload pics tu ko set layout NONE je. Tak leh komen bawah gambar? hm..agk kepelikan di situ.

Siapa dua org yang sembang ngan nad tu?

Betui kata ko..pencahayaan untuk some pictures ni melebih2...huhu nampak contrast sangat. Especially gambar ke-5. Sebab masa tu memang bawah matahari kot. Huhu Tapi ko dah edit guna photoshop kn..

nice. Nampak redup but in the same time juicy. lol

kimomoto said...

aku ayei: oh cmtu ek, nnti aku try..

tu mak aku ngn makcik sebelah umah aku ler..

a'a kan, nnti aku akan kurangkan contrast, kasi gmbar nmpk lbih neutral..thanx anyway^^

♥chentaMAYA™ said...

cntik weh~~

kimomoto said...

chenta maya: oh thanx, bg sy ni blom memuaskan ati lg ni huhu