Monday, July 20, 2009

BBQ



ni adalah program aku bebaru nih, kluar ngn membe2 dekat lata bayu kedah...amatlah pendalaman tempat nih, tp agak berbaloi utk pegi coz tempat dia cntik giler2..waterfall dia pehhh cam ngarai waterfall wacakap samalu...but time nih actually aku x ckup tido malam sblomnye aku kne keje, mmg hasil utk sesi candid ni cam harem ckit...tong gas ilham dah empty kne g refill balik kat tepeng nnti...sksikanlah "The Revenge Of The Fallen" akan aku buat sesi fotografi utk cover balik sume sesi fotografi yang cam hampeh sblom2 nih...just wait n see...^^ hehe autobots transform kekeke...just enjoy my newest pic..ngee~:






kak ina yang dah puas mndi...


haha anak kak ita
muahaha, jap2 asal asyik2 gmbr aku je x de tension tol la

budget awie

membe aku cube buat muke seposen

pelampungs

shoh, x yah la buat muke macho haha

half sphere new technique

aummm...nyam2

ooo yeh!! rock babeh rock..

pokok tampang

dah2 x yah control2 dah nyampah dah aku

pe lagi terjun la hahah


seiring dan sejalan

klik2 candid2

ngn pokok pon jadi haish...

habis cover dah ke bakri woi...



iklan sosej kekeke

nmpak sedap ke x ayam nih??

proses menghidupkan api secara teamwork

setahun x jumpe air wakakaka

bakri bergaya ngn kipasnye

lagi sekali..

haha budget rajin

7 comments:

.FNA. said...

gUd jOb.! (=

.FNA. said...

kEep iT uP bRo (",)

Ayil said...

alamek... what happened to your ilham?
mana pigi ilham bro? Haha...

mesti ko byk edit ni... (^,^)

maybe sbb fikiran ko berserabut kot. Clear ur mind k, clean & clear.

Best pic of da day, jeng3..

Pic ke-12 & ke-18

AwinLaLaLa said...

ohh.. ayam itu sgt sedap! nyum! nyum! *spoted sekor kucen! dkt last pix tu hehe*

kimomoto said...

.FNA.:thanx fara for da support

ayil: oh tidak!!!! ni la akibat dah seminggu x pegang camera...

AwinLaLaLa: gemuk dah akucing tu makan ayam kitaorng hahaha

kimomoto said...

cool kimo, jgn sedey2 improve2 klik2 technique utk semua enviroment..^^

Akmar Anuar said...

hahaha..last2 takde gamba ko weh..
puas aku scroll bawah cari gamba ko, tapi xde lak..haih (-_-")