Saturday, August 1, 2009

pre-start 2nd wedding..

okeyh esok bersamaan 02.08.2009 akan ada 1 wedding...mesti korng sume pon tau kan kawan kite ainbutterfly nk kawin....dan secara bangganya aku dan kimy( flickrjunk.blogspot) telah dipilih utk fotografer rasmi wedding dia...aku akan buat betol2 kali ni...mesti pengantin berseri-seri esok haha cannot wait...

aku harap2 sgt yang kami akan sampai sblom majlis akad nikah...bleh la fotoshoot dalam masjid kampung gajah tu....actually aku x tau pon kg.gajah kat mne, tp x pe la nnti x tau jmpe orng tnya ler huhu just doakan kami selamat sampai...

perkara2 yang perlu diprepare hrini:

1. kete kne dlam keadaan baik
2. battery nset n camera kne charge full
3. hadiah wedding diorng
4. image stblizer "ON"
5. extra battery AA utk flash yang akan dipinjam dri kimy
6. kad yang nk tempek dkt hadiah( dah siap, tgk kat atas...gambar yang tngkp sendiri & edit sendiri...puas hati)

5 comments:

Alia said...

All the best!!
kalau ko gi mlm ni bermalam kt masjid dia pun xpe... takut esok ko kelam kabut lak, belum campur sesatnyer lagi.. hehe..

nanti kim salam kt Ain and incik Anas ek.

Munira Kirana said...

hehe...
kimy nampak xcited ye...
good luck ye mr kimy...
cant wait to see the photos =)

Alia said...

kimy? aku confuse. ni blog kimy ke kimo? WAHahhahaha~~

kimomoto said...

Alia: giler ko tdo msjid....x pe esok aku bawak nissan skyline la haha...kejap je smpai..

munira kirana: sy kimo la munira huhu
thanx munira...

Alia: purak2 x knl aku plak, siot jek

Wanie-san said...

nnt tlg kim salam kat die..
ambik pic diorg mayak2!!
pas2 edit chantek2 upload kat blog kamu..
*cam memaksa lak*