Wednesday, July 22, 2009

Aku-ayie in strawphoto

okeyh petang td ayie ( aku-ayie.blogspot.com) telah pon mengofferkan dri utk sesi modelling strawphoto, so kitaorng tetap masa dan tempat dan jeng..jeng...enjoy....^^



ayie 1(baik)


ayie 2( sderhana baik)

ayie 3( jahat hahaha)

cak2

haha posing tu

ops tegelak plak haha

railway cable

ayie ngn SLR nyew

nadia

oh BW candid

ikut celah jek hek2

old school right???

handle this??

tgh2 setting2 nih ^^

bleh ke tunggu ketapi cmni??

peh, bergaya abis kekek


iish lambatnye ketapi nih...

Black n White

9 comments:

Ayil said...

aiyoo..selenge muka dia. haha!
posture model harus dipertingkatkan lagi. model masih belum sedia untuk natural depan cam. POsture keras mcm transformer, nk BumbleBee, sbb dia paling comel. FULLSTOP

5 stars go to foto no.5,8,12,13.

foto no.10 leh cun skit lg kalau kasi chye diffuse skit.

Kimy said...

whoaa~~ dayat giler lah model tu, macam pernah ku lihat model ini tp dimana ya?? (haha sori ayie).

poses tu mmg ada idea tp ekspresi muka tu kena lah berubah-ubah. muka sama je dari 1st pic smpai lah last hehe...

kan lebih elok kalau guna flash. kpd kimo kau kena dapatkan jgk flash. gunakan teknik fill flash. heheh..

ps: aku rasa kalau lah si ayie tu menirap/ baring atas rail tu kan lg bagus. msti gempak cam nk bunuh diri plak. hahaha

pudding pie said...

ske gambar no 5 & 15 tuh
nmpk slumber gler..
cuba amik gambo dari sudut bwh plak..nmpk jauh sket

tgk dari perspektif wedding photoghrapher pun ok gak..

::ainbutterfly~ said...

wah ayie ade bakat tuh..mmg cantik pose die..tp shaye setuju dgn kimy ekspresi muke harus berubah..kene bermain dgn emosi..ecece..good job!

kimo,emel me ur address nak pos kad..nak emel juge kad tu..byk lebih ni bazir je tak kasi kt org..

Luth Textile said...

wow.. i like taiping.. rindu gile.. btw, cantik pic, camera and models too..

kimomoto kozaima said...

ayil: ok le model tu, cume tkut kot dgn camera hehe thanx for viewing ^^

kimy: uh cmne photographr nk ubah eksperesi muke bawak cuke ek??

haha gilar mau baring kat landasan, buat tebiat kot

pudding pie:dri bawah ek, kk nnti nk try la..hehe x beli lg pon buku wedding photographer just tgk2 flickr jek..thanx for your comment ^^

ainbutterfly: yep2 betol2 nnti kimo tngkap gmbar kawin tome kenduri, kasi texture wajah yang berbeza-beza ok ngee~ eh lupe nk kasi nme..nnti cek your email balik k

Luth Textile: eh dtang ar tepeng leh buat modelling..anyway thanx ^^

milimilo said...

omg..omg..what a nice picture n model there..i'm interested..haha..

Munira Kirana said...

best ea dpt ambik gmbar kat stesyen keta api..
chantek sgt...
nak try gak la..
nyway good job..
ti outing sesama ek...

kimomoto kozaima said...

milimilo: huhu lamenye dia x de.."welcome back.." nk jadi model x??

MuniraKirana: oh chantek sgt le tuh, email me, klu nk dtang tepeng k ^^