Thursday, August 13, 2009

Fara Inlurve...

td aku g ipoh jmpe kenalan blog aku, nmenye farah nur ain...actually kami be3 sorng lagi tu akak iba kot nme dia klu x silap...dah lme dah merancang nk wat photoshoot nih...skarang bru jd, alhamdulillah dah pon selesai dengan selamat, lgpon aku bosan dok kat umah nk mencari idea utk editing and angle fotografi...mulai hrini aku jnji ngn diri aku, yang aku akan kasi full comitment utk keje2 aku dlm fotografi nih...ak perasan yang bidang fotografi ni leh ceriakan hidup orng yang sedih or borink....doakan aku succes...^^ enjoy pic...for better view visit my flickr...





















that's all^^..
p/s: wedding ainbutterfly 30% dah siap

10 comments:

UnCLe pEt.. said...

nice pics..

::ainbutterfly~ said...

suke gmbar yg ke3 tu..

AkuAyie said...

gambar 4 dan 7 chanteekk...~
kalau gambar no 3 kasik ton lg pd model sure cantik gk..

weldone...

Pe kata ko tngkp suasana gambo ikan2, ayam2 kt pasOr pagi plak...
hehe

kimomoto said...

uncle pet: thank you uncle

ainbutterfly: yep2, amat susah nk setting kos buih terbang merata time angin kuat huhu

akuayie: tq ayie, ikan??ayam?? biawak??hahaha nnti aku test wakakak

JIVEBUMZ said...

gambar sume cantek laaa.. muka cam ain butterfly ar

pudding pie said...

cantek la gambo 4&5
especially bubbles tue
nice =)
mcm pro la bro! hehe

kimomoto said...

jivebumz: mekacih hihi...
same cam muke ain??? jeng..jeng..jeng..

pudding pie: hehe thanx pudding pie...masih dalm proses belajor

::ainbutterfly~ said...

erkkk?? same ke?? i dont think so..

.FNA. said...

kAk aiN ; xSmE La..aKk Lg cOmeyL (=

HaZyQ said...

wah.. model cun!