Saturday, September 5, 2009

Don't Chimping contest with shutterasia(penangkia) community

Contest ni pagi td berlansung..aku pon tau bende ni time tengok website shutterasia.com
kimy pon penah gak follow community ni...so kitaorng decide utk cube2 di dalam bulan ramadhan ini hehehe...sampai2 jek mg sape pon x de lg kami ber2 jek sampai tercegat kat ctu, pstu dlam 10-15 minit cmtu sorng2 datang bawak kamera yang power2 tahap gaban, ade gak yang beginner, bru beli kamera nk join...mat salleh pon ade join gak woh...sume sekali ade la dalam 15 orang...

chimping ni adelah budaya yang bile tangkap gmbar fotografer akan tgk kembali hasilnye on the spot kat ctu gak, dalam contest ni tabiat camtu adalah dilarang utk 24 keping gmbr..x bleh delete dan preview..tangkap je..last sekali bru bleh preview depan pengadil...nk tau sape menang leh tgk kat cni (link)

dah le puasa, panas terik plak tu...dahaga gila...tp best n enjoy dpt jmpe geng 1 minat, mcm2 leh kongsi...^^ balik2 rumah sewa pengsan sampai pkul 6 (puas hati hahahaha!!!)

3 comments:

::ainbutterfly~ said...

wah beshnye..tp cam ramai cina je yek..

kimomoto said...

ainbutterfly: yep ade 3 je melayu...but ok la diorng pon leh msuk ngn kitaorng sporting n x kedekut ilmu...enjoy giler

UnCLe pEt.. said...

best2.. trbaekkkkk..