Wednesday, October 28, 2009

Bag Untuk Si Hitam

ini beg utk traveler rsenye x sewai utk wedding photographer(klu lupe zip, pastu galas bubbye le)

Si hitam tu mksud aku si DSLR tu le...selalunye time korang beli kamera tu mmg korang akan dapat beg tol x...standart punye 3 compartment depnds la bpe besar ruang tu kan...kkdang nasib baik canon bg free gift beg ori

cmni la lbih kurang beg yang aku dpat time beli camera aritu..

mmg muat utk body kit lense pastu lense 50mm f/1.8 fit2 la kan...tp semanjak aku tambah flash pastu battery grip, beg aku ni kan dah nmpak cam gurl mengandung anak kembar jek..bukak2 mmg sesak giler, angkat kemera hood calar, angkat lense flash calar, mmg siot..
last2 aku decide utk angkat beg lowerpro inverse 100AW pastu pouch beg sekali RM300




compartment dia x de la besar sgt cume dia ade add ons pouch bag, so leh la letak flsh kat ctu kan..x de la semak sgt...lgpon senang nk wat wedding job flexible pastu bergaya plak tu...aku secara jujur nk kata mmg aku suke beg ni dri beg galas2 tu...senang nk capai kamera time the momenth of truth hehe

note: lowerpro ni US punye product, bleh tahan la kualiti dia but guys n gurls penah dengar x jenama beg KaTa(klu bleh jgn beli kos ini israel product k)

product review:
(per 5 star)

Design- 5 star
compartment size-3 star
price- 4 star

link to the online camera shop:

12 comments:

Fadhlah said...

btol2...jgn beli KATA...menatang israel nyer product tu...

kimomoto said...

ha tau x pa...

Kimy said...

cam kenal je... hehehe

akulensa said...

good article bro..byk info..

kimomoto said...

kimy, cbok je ko ni...weh aku ngorat awek facebook hang kekeke

kimomoto said...

akulensa: aku buat pe yang tau jek huhu

silentshutter said...

huhu..sedap tol dpt beg ni tp gear aku xckup buat ape beg bsr2,haha..

Mr.Chenta said...

beg besar yang atas sekali tu ble kat ne?

kimomoto said...

silentshutter: cmne pon nnti kne beli gak huhu...sbb brang dah semakin belambak..

Mr.Chenta: tu bukan aku punye, tu search google jek, leh cri dkat yamiya or shashinki...kat penang pon belambak beb

nur adam said...

aku x tau sgt pasal kmera....x tau la nk komen ape

adamLUBA said...

wah wah! lama gila aku tak datang melawat! huhuhu..hurmm..bagos juga hang review pasal beg..aku ingat januari ni nak beli beg baru..beg yang tak membebankan bahu aku...

nak tanya!
aku skang hanya mempunyai basic items..so patutkah aku membeli beg yang muat2 items aku tu..or beli yang besar, mana tahu nnti aku nak tambah barang..tp aku bukan nak buat job sangat pun..aku suka street photo..so aku nak beg yang tak beban dan mudah capai..ada cadangan?

sekian,
A.L

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini